5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar de round up van vorige week? Check ‘m hier.

1. D-sign Meubels | Flos, HAY, Pastoe, House Doctor, Bloomingville en Moooi… Alle merken waar wij dagelijks bij wegdromen zijn te vinden in deze webshop! Voor al je interieur wensen heeft deze website het juiste item, shop ze!

Bron: Moojenco

2. MOOJ&co | Altijd al op zoek geweest naar die zout en peper vaatjes die wél gezien mogen worden in je interieur? Zoek dan niet verder en neem eens een kijkje in deze webshop! Naast mooie keukenaccessoires vind je hier ook items voor in de badkamer, slaapkamer en de rest van je interieur.

Bron: Kamer 26

3. Kamer 26 | Atelier Kamer26 ontwerpt en produceert unieke woonproducten en meubels voor huis, op kantoor, in de tuin en voor kinderen. Ze werken graag samen met verschillende ontwerpers. Sinds mei 2015 zijn ze ook ‘live’ te zien bij Loods5 Amersfoort!

Bron: Wijck

4. Wijck | Ben je nog opzoek naar een mooie toevoeging voor je gallery wall? Wat dacht je van een print van jouw eigen stad? Bij Wijck vind je prints van allerlei steden binnen én buiten Nederland. En wil je er graag een van je eigen wijk of stad, dan kan je deze gewoon laten maken!

5. De gele flamingo | Ben jij op zoek naar leuke originele items voor de kinderkamer? Bij De Gele Flamingo vind je ze gegarandeerd! Naast de slaapkamer heeft de webshop ook een groot assortiment speelgoed, beddengoed en heel veel andere hebbedingen voor de kids.

Dit waren alweer de vijf leukste webshops van deze week. Maar niet getreurd! Volgende week zetten we er gewoon weer vijf op een rijtje.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten