5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar de round up van vorige week? Check ‘m hier.

1. Pluk Amsterdam | Pluk is een van onze favo koffietentjes in Amsterdam! Maar wist je ook dat ze een hele toffe webshop hebben waar ze van alles voor in je interieur verkopen? Helemaal in de stijl die je gewend bent van het frisse interieur bij Pluk zelf!

Bron: Instawall

2. Instawall | Bij Instawall kun je een collage maken van je mooiste Insta-kiekjes en deze vervolgens aan de muur hangen. Persoonlijk, stylish en ook nog eens heel leuk om cadeau te geven!

3. Lichtbeurs | Lichtbeurs is een super leuk initiatief van de eigenaar (Jesse) waarbij oud glaswerk een tweede leven krijgt als stijlvolle lamp. Speciale wensen kunnen gewoon door worden gegeven en dan wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Duurzaam én persoonlijk: daar houden we bij Roomed van!

Bron: Rockstyle

4. Rockstyle | Wow! Deze webshop gebruikt verschillende bijzondere stenen op een wel hele coole manier. Ze verwerken ze bijvoorbeeld in sieraden, maar maken het ook een echte eyecatcher voor in je interieur. Het uitchecken waard!

Bron: Knapgoed

5. Knap Goed | Knap Goed probeert je zo veel mogelijk te laten inzien dat wonen ook op een duurzame manier kan. Knap Goed heeft niet alleen hele toffe vintage items, maar verkoopt ook mooie nieuwe duurzame producten. Allemaal in een prima prijsklasse!

MEER LEZEN
Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Neem dan zeker een kijkje in één van de webshops die we hierboven genoemd hebben! Kun je daar niet zo snel iets passends vinden? Bekijk dan nog snel onze lijstjes met kerstcadeaus onder de 15 euro en ons lijstje met cadeaus onder de 50 euro! en bekijk ook ons lijstje

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten