5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Wil jij weten wat de leukste webshops van vorige week waren? Klik dan hier.

Je langverwachte pakketje openen

1. Lieverkoekje | Lieverkoekje is een onwijs leuke webshop met een gevarieerde collectie woonitems. Je kunt er terecht voor prachtige draadstalen lampen zoals je hierboven ziet, maar ook voor kussens en posters met grafische prints. Ben je nog op zoek naar leuke items voor de kinderkamer? Breng dan zeker een bezoekje aan deze webshop!

2. Studio Redivivus | Bij Studio Redivivus ben je aan het juiste adres voor unieke meubelen en accessoires. Oprichter Berend blaast afgedankte meubels nieuw leven in door ze opnieuw te stofferen en op te knappen. Daarnaast vind je hier ook unieke vintage meubels en sierkussen met knopen in allerlei kleuren, die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Stylish en duurzaam tegelijkertijd!

3. Størblends | Deze leuke webshop is opgezet door de twee zussen Daniëlle en Karlijn. Samen delen zij een passie voor wonen en Scandinavische ontwerpen. Dit zie je dan ook terug in de collectie van hun webshop. Kijk vooral ook even naar de leuke collectie posters!

>> 5 simpele tips voor een Scandinavische look

4. Kamer van Kato | Bij de webshop Kamer van Kato vind je prachtige producten met een etnische stijl. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook als cadeautje.

Bron: Living-in

5. Living-in | Deze leuke webshop wordt al acht jaar gerund door moeder en dochter. In de webshop vind je allerlei leuke one of a kind items. Fijn nieuwtje: onlangs opende ze hun eigen winkel in de Gerard Doustraat in Amsterdam. Wij gaan binnenkort op bezoek!

Veel plezier met shoppen! En volgende week staan er natuurlijk weer vijf nieuwe webshops online!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten