Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Shopping 25 nov 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Wil je de vijf leukste webshops van vorige week nog even zien? Kijk dan hier.

Een interieur vol nieuwe aanwinsten

roomed-webshops-5
Bron: Driedeco

1. Driedeco | Driedeco heeft een webshop met een Scandinavische touch. De meubels zijn veelal eenvoudig en rustig en de website zelf is lekker overzichtelijk. Bekijk vooral even de selectie posters!

roomed-webshops-2

2. Drent & van Dijk | Ben je op zoek naar mooi behang? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Drent & van Dijk. Ook vind je er mooie merken zoals Pols Potten, Ay Illuminate, Label en Tonone, voor al je accessoires.

roomed-webshops-3

3. InterLiving | Wanneer je houdt van een Oosterse of bohemian stijl ben je bij deze webshop aan het juiste adres. Wij zijn fan van de filigrain lampen zoals je die hierboven ziet. Ze brengen niet alleen sfeer, maar ook een mooi schaduwspel in je interieur!

>> 7x tips en inspiratie voor een bohemian interieur

roomed-webshops-4

4. Nijhofbaarn | Deze webshop heeft een uitgebreide collectie woonartikelen. Voor welke ruimte je ook iets nodig hebt, Nijhofbaan heeft het. Je vindt er merken als Zuiver en Woood.

roomed-webshops-1

5. OUI.online | In deze webshop vindt je artikelen die passen bij de trends van nu. Kwaliteit, styling en rust zijn de drie woorden die centraal staan voor de collectie. Zo zijn de meeste producten te koop in neutrale tinten of gemaakt van natuurlijk materiaal.

Happy shopping en volgende week zetten we natuurlijk weer vijf leuke webshops op een rijtje!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten