5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Kijk ook eens naar de vijf leukste webshops van vorige week!

Shoppen vanuit je luie stoel

1. Old-BASICS | Bij deze webshop vind je een groot assortiment oude meubels. Mooie ijzeren apothekerskasten, industriële salontafels op wielen en vintage banken. Één keer per week openen ze hun loods zodat je de meubels ook even kunt bekijken!

>> 7x inspiratie en tips voor een industrieel interieur

2. Kikke spulle | Kikke Spulle staat bekend om de mix van vintage producten met nieuwe items. Een gevarieerde webshop waar je veel bijzondere items kunt vinden. Ook verkopen ze bekende merken als Zuiver, Bloomingville en Karlsson.

Bron: Zusss

3. Zusss | ‘Basic, stoer uniek en een tikkeltje eigenwijs’ is de slogan van deze webshop. Bij Zusss kun je terecht voor allerlei leuke hebbedingetjes. Alle producten hebben een Scandinavisch tintje en daar zijn wij dol op! Ook voor de kleinere zusssies vind je hier de leukste items.

4. Vida-design | Ben je op zoek naar mooie design items, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de webshop van Vida-design. Vida is het Spaanse woord voor ‘leven’ en met de collectie van deze webshop willen de eigenaars leven brengen in elk interieur.

5. Nuance-interieur | Naast de leuke artikelen geeft Nuance-interieur je ook veel wooninspiratie. Je kunt ook langs gaan bij een van de winkels voor interieuradvies!

Voor nu veel shop plezier en volgende week zetten we weer de vijf leukste webshops voor je op een rijtje!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten