5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef jij de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen!

Bekijk hier de round up van vorige week!

Een digitaal winkelmandje vol leuke items

webshops

1. Stoer metaal | De naam zegt het al: in deze webshop vind je allemaal producten gemaakt van metaal. Perfect dus voor de liefhebbers van een industrieel interieur!

schermafbeelding-2016-11-08-om-17-28-11

2. Vilt en Design | Wolvilt wordt steeds populairder, vooral in het interieur. In deze webshops vind je – zoals de naam al aangeeft – heel veel vilten woonaccessoires.

Ook leuk: onze DIY voor mandjes van vilt.

schermafbeelding-2016-11-08-om-17-25-50
Bron: Lovelings

3. Lovelings | Deze webshop heeft een bohemian karakter. De winkel verkoopt naar eigen zeggen ‘exclusive and unique treasures form all over the world’, allemaal met een eigen achtergrond verhaal.

schermafbeelding-2016-11-08-om-17-27-43
Bron: Bleqshop

4. Bleqshop | All black everything! Bij Bleqshop koop je al je woonaccessoires in het zwart. Van mooie zwarte marmeren klokken tot stoere bloempotten. En ook niet geheel onbelangrijk: voor elk budget is er iets leuks te vinden op de site.

schermafbeelding-2016-11-08-om-17-20-24

5. Maison du Monde | Het idee achter deze webshop is dat er verschillende ruimtes in verschillende stijlen worden aangekleed, en je vervolgens de items uit die ruimtes kunt bestellen. De winkel werkt met één meubelcollectie en twee decoratiecollecties. Dat verdeeld over zes trends levert voor de site 2000 woondecoraties op!

Volgende week zetten we weer een top vijf van webshops online! Voor deze week: Happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten