5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Check de vijf leukste webshops van vorige week hier.

Bron: van-Zeben

1. van-Zeben | Bij familiebedrijf van-Zeben vind je een grote collectie houten kinderspeelgoed. Dat is niet alleen leuk om voor je eigen kids te kopen, maar ook om cadeau te doen. Daarnaast heeft de webshop ook meubels, accessoires en verlichting met een Scandinavisch tintje.

>> 5 simpele tips voor een Scandinavische look


2. Edwin Pelser | Deze webshop heeft vooral veel eigentijds design. De bedoeling van de webshop is ontwerper en gebruiker dichter bij elkaar te brengen. De gehele collectie wordt gemaakt met de gedachte: “Vernieuwing met respect voor tradities, waarbij harmonie tussen mens en natuur gewaarborgd blijft”. Dat zie je dan ook terug in alle items.

Bron: Bijsuuz

3. Bijsuuz | Hier moet je zijn voor Scandinavische items. Met merken als House Doctor en Dots Lifestyle kun je hier terecht voor allerlei leuke accessoires voor zowel de woonkamer, badkamer als keuken.

4. Coel House | Voor vintage items ben je bij Coel House aan het juiste adres. Alle items worden met zorg opgeknapt zodat de mooie kenmerken nog zichtbaarder worden. Daarnaast kun je ook industriële tafels speciaal naar wens en maat laten maken. Kies je favoriete onderstel en een houtsoort dat het best bij je past en Coel House maakt er jouw tafel van.

>> 7x inspiratie en tips voor een industrieel interieur

Bron: Zweuds

5. Zweuds | Ook bij Zweuds kun je terecht voor leuke accessoires in Scandinavische stijl. De drie vrienden die de webshop beheren zoeken altijd naar Scandinavisch design met een fijn prijsje.

Volgende week zetten we weer vijf nieuwe webshops op een rijtje!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten