5x de leukste webshops van week 8

5x de leukste webshops van week 8

De Roomed redactie houdt van online shoppen. Lekker vanuit je luie stoel in je pyjama mooie spullen naar je toe laten komen. Omdat jij je hier waarschijnlijk best een beetje in kan vinden zetten we elke week vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen!

We vonden deze week te gekke industriële en vintage meubelen en een webshop vol met betaalbaar design. Daarnaast weet jij na het lezen van deze round-up ook waar jij de mooiste lampen scoort!

1. Verroest.nl
Wie houdt er niet van de industriële stijl? Elk interieur kan af en toe wel een extra stoer tintje gebruiken en bij deze webshop vind je die. Mooie betaalbare industriële items. Tikkeltje verroest, maar vol charme. Wij zijn fan!

2. Lightbrands
Als je op zoek bent naar een stijlvolle design lamp ben je bij deze webshop aan het juiste adres. Ze hebben talloze prachtige merken, dus keuze genoeg. Zo veel keus, dat wij tijdens het zoeken op de site al een flinke inspiratieboost kregen.

3. Made
MUST SHOP ALERT! Yes, Made is al jaren een ultieme favoriet op de Roomed redactie. Niet alleen zijn de ontwerpen stijlvol en uniek, ze zijn ook nog eens goed betaalbaar. En die combinatie zie je (helaas) niet al te vaak. Check it out!

4. Studio Mohair
Advies en inspiratie, dat is wat deze webshop biedt. Kellie Smits runt de site en is daarnaast afgestudeerd als kunstenaar en beeldend product ontwerper. En die creativiteit zie je zeker terug het repertoire van de webshop!

5. Urbindsign.nl
De naam zegt het al: urban design. Kan jouw interieur nog wel wat urban invloeden en gekkigheden gebruiken? Dan is deze webshop zeker iets voor jou!

Nog niet uitgeshopt

Benieuwd naar de webshops van vorige week? Je checkt ze hier.

Happy shopping!