Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Shopping 28 okt 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar de webshops van vorige week? Kijk dan even hier.

Bron: Iloisuus

1. Iloisuus | Iloisuus is Fins voor vrolijk. In deze webshop vind je dan ook alleen maar items waar je vrolijk van wordt! Elk product heeft een uniek verhaal en dat maakt de items zo mooi en speciaal. Kijk ook eens naar de mooie lampen van VIVIDGREY, die net even anders zijn.

Bron: Simon

2. Simon interieur | Simon wil design meubelen van bekende en minder bekende merken aanbieden voor een betaalbare prijs. Bij elk product staat een persoonlijk omschrijving en geeft Simon je tips om het item in je interieur te gebruiken. Wil je het item toch liever eerst bekijken, dan kun je even langsgaan in zijn winkel in Zwolle.

Bron: Dok2

3. Dok2 | Dok2 is een woonwarenhuis met een groot assortiment meubels, lampen en mooie woonaccessoires. Je kunt hier dus terecht voor je gehele inrichting. Wil je een specifiek product toch eerst even in de winkel zien? Dan kan dit in hun vestiging in Veenendaal.

4. PimsTra meubelen | Voor industriële meubelen ben je bij PimsTra meubelen aan het juiste adres. Je vindt hier een mix van zelfgemaakte meubels van gerecycled hout en industriële meubels van andere makers. Vaak tonen de items gebruikssporen, wat een stoere look geeft.

>>7x inspiratie en tips voor een industrieel interieur

Bron: New Routz

5. New Routz | New Routz is dé webshop voor mensen met een avontuurlijke levensstijl. Je vindt hier onder andere vintage en retro producten die je huis net wat stoerder maken. De webshop bestaat uit items van eerlijke en natuurlijke materialen.

Volgende week zetten we natuurlijk weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu: veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten