Winkel 21 okt 2016 Maartje Wieling

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer webshops vol leuke woonitems? Check dan ook even de round-up van vorige week!

Webshops
Bron: Sofa.com

1. Sofa.com | Deze webshop is heel tof! Je kunt hier namelijk je eigen bank precies stylen zoals jij dat wilt. Je kiest een model, een stof, een kleur en de afmetingen van de bank. Zo creëer je binnen no-time een bank die een statement maakt. En Amsterdammers opgelet: binnenkort opent er een pop-up store van Sofa.com in onze hoofdstad.

schermafbeelding-2016-10-18-om-16-24-55

2. Seventy Tree | Deze webshop heeft de tofste posters en prints voor je klaar staan voor elk budget. Een kleine ontdekkingstocht door alle producten op de webshop en jij kunt straks prints mixen als een pro in je eigen interieur!

schermafbeelding-2016-10-18-om-16-24-08
Bron: Zara Home

3. Zara Home | Natuurlijk kennen we Zara allemaal en weten we ook inmiddels wel dat deze winkel een te gekke home afdeling heeft. Maar hebben jullie de online webshop van de home collectie al eens bekeken? Die staat vol prachtige inspiratiebeelden en je vindt er alle mooie producten uit de collectie.

schermafbeelding-2016-10-18-om-16-26-06

4. Not on the highstreet | Het motto van deze webshop is: ‘choose a life less ordinary’. En daar zijn wij het helemaal mee eens! De webshop heeft een breed scala aan unieke eigenzinnige producten die je bijna nergens anders vindt. Leuk voor een origineel cadeau, maar ook als je zelf op zoek bent naar speciale items voor in je interieur.

Webshops

5. Kek Amsterdam | Bij Kek Amsterdam vind je posters, muurstickers, (foto)behang en andere producten. Ze richten zich voornamelijk op de kinderkamer, maar qua behang kun je er ook op latere leeftijd terecht. Wij zijn stiekem best verliefd geworden op het tropische behang met palmbladeren…

Volgende week zetten we weer vijf verschillende webshops online! Voor nu: veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten