5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer webshops vol leuke woonitems? Check dan ook even de round-up van vorige week!

Webshops

1. Stradivarius I Het merk Stradivarius kennen we natuurlijk allemaal van hun kledingcollecties, maar sinds kort heeft de winkel een kopje ‘Lifestyle’ toegevoegd aan hun repertoire en onder decoratie vind je allemaal leuke woonaccessoires! In onze budgetfinds van deze week zijn bijvoorbeeld al twee toppers te vinden.

img_6779

2 GROF Amsterdam I GROF Amsterdam is een superleuk concept waarbij je in de webshop bijzondere producten van de straat vindt, die een tweede leven verdienen. Zie je iets leuks? Dan kun je mailen naar dit email adres: [email protected]

webshops-1
Bron: Furnified

3 Furnified I Furnified is zo’n webshop met alléén maar mooie producten. Deze shop is ideaal als je een keer een kwalitatief goed en mooi meubelstuk wilt waar je echt bereid bent in te investeren. Maar geen paniek: de accessoires zijn ook prima voor een wat kleiner budget!

schermafbeelding-2016-10-11-om-16-51-26

4 Unieke kussens I Je raadt het al: in deze webshops vind je voornamelijk kussens. En dat gaat van kussenhoezen en kussenvulling tot volledige sierkussens. Maar naast kussens zijn kun je er ook terecht voor andere zachte woonaccessoires zoals plaids.

img_6780
Bron: Houss

5 Houss I Houss is een leuke webshop waar je eigenlijk alles kunt kopen voor in je interieur, voor elk budget. Je vindt er veel van onze favoriete merken zoals Bloomingville of Broste Copenhagen!

Volgende week zetten we weer een top vijf van webshops online! Voor deze week: Happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten