5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ben je benieuwd naar de webshops van vorige week? Klik dan even hier.

1. B-original | Deze webshop staat vol doorleefde meubels. De verkopers zijn dol op meubels met een verhaal en dit zijn dan ook de items die je kunt vinden in hun webshop. Veel meubelstukken zijn gemaakt van sloophout, maar B-original verkoopt ook veel vintage en industriële meubelen.

2. Online design meubel | Hier vind je een groot aanbod meubelen in verschillende stijlen. De winkel verkoopt items van merken als Kare Design, LaForma en Innovation Living. En wil je het product toch liever nog even bekijken voor je het bestelt? Dan kun je even langsgaan in de showroom in Utrecht.

3. Klein & Fijn | Als het goed is komt deze papieren zak jullie bekend voor. We zagen hem namelijk eerder al in deze gedeelde kinderkamer vol DIY’s. Naast deze papieren zak hebben ze bij Klein & Fijn ook nog heel veel andere leuke hebbedingetjes voor de kinderen. Leuk voor als je de kinderkamer een nieuwe look wilt geven.

4. Huis & thuis | Bij deze webshop kun je terecht voor elke kamer in huis. Ze hebben een groot assortiment meubels voor ieders smaak. En wanneer je vragen hebt over een product kun je gemakkelijk vragen stellen via de live chat.

5. Bypaularutgersdesign | Deze webshop sluit perfect aan bij de najaartrends van 2016. Je vindt hier namelijk de mooist gebreide plaids en kussens. Maar natuurlijk staan er ook veel andere items op de site. Bypaularutgersdesign staat voor unieke producten die vaak ambachtelijk of gerecycled zijn. In de collectie hebben ze onder andere merken uit Scandinavië, België, Japan en Nederland.

Volgende week zetten we weer vijf nieuwe webshops voor je op een rijtje. Voor nu: veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten