5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer webshops vol woonitems? Check dan ook even de round-up van vorige week!

webshops-roomed-2
1. Depeapa | Depeapa is een Spaanse webshop (die door heel Europa bezorgt) en dat zomerse gevoel brengen ze niet alleen over in de naam van het merk, maar ook in alles wat er te koop is in de webshop! Je kunt er onder andere terecht voor vrolijke kussentjes, potjes, servies en ander keukengerei. Allemaal in lieve pasteltinten gecombineerd met vrolijke patronen.

Webshops
2. MaduMadu | De producten die je koopt bij MaduMadu zijn faire made en geïnspireerd op al het moois dat Bali je te bieden heeft! En dat zie je meteen al terug op de mooie afbeeldingen op de homepage. Madumadu staat voor puur, robuust en ‘the good life’. Ze geven je naar eigen zeggen een positief gevoel met een knipoog.

webshops-roomed-1
3. JUNIQE | Bij JUNIQE vind je de gekste, grappigste, mooiste en uniekste posters voor in een mooie gallery wall. Naast posters kun je er ook terecht voor te gekke kussenhoezen, douchegordijnen, dekbedovertrekken, plaids, theedoeken en zelfs behang. Elke print is ontworpen door een andere designer en wordt verkocht voor een heel schappelijk prijsje.

webshops-roomed-3
4. Funkie House | Funkie House is een winkel die te vinden is in Rotterdam en Den Haag en sinds kort hebben ze ook een fijne webshop. Onder het kopje ‘Homegoods’ op de site zijn de leukste accessoires te vinden! Denk hierbij aan glazen, potten, kaarsen en kussens.

webshops-roomed-4
5. A la | Voor de mooiste accessoires moet je zeker een kijkje nemen in deze stijlvolle webshop! De accessoires zijn er veelal in de kleuren goud of koper; en die laatste is nou net toevallig een van de kleuren die in het rijtje herfsttrends van 2016 thuishoort!

Volgende week zetten we weer vijf nieuwe favorieten op een rijtje. Voor nu: happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten