Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Shopping 16 sep 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Deze week hebben we de leukste webshops voor kinderen op een rijtje gezet. Benieuwd naar andere webshops met leuke woonitems? Kijk dan even naar de vijf leukste webshops van vorige week.

1. Dreumes enzo | Deze webshop verkoopt een bonte verzameling items van de leukste merken. Wil jij graag die speciale one-of-a-kind spulletjes voor de kinderkamer? Grote kans dat je ze hier vindt.

Kijk ook eens naar deze leuke ideeën voor de kinderkamer.

2. Orange Mayonnaise | Bij Orange Mayonnaise kun je voor alles terecht: van baby’s tot de wat oudere kinderen. De webshop verkoopt kleding en ontzettend leuk speelgoed. Bijvoorbeeld die leuke tipi-tent hierboven, maar ook fijne babyslaapzakken en accessoires.

Bron: Okika

3. Okika | Okika is ideaal als je zelf nog een beetje creatief wilt zijn. Je kunt hier namelijk zelf kiezen hoe jouw gordijnen, lampenkappen en kussens eruit komen te zien. Kies een stofje en je kunt het product maken dat jij in gedachten had. Zo weet je in elk geval zeker dat het item uniek is!

4. De Leukste Lunch | De Leukste Lunchs is een webshop met de leukste items voor bij de lunch. Het is bedoeld om kinderen elke dag een leuke en gezonde lunch mee te geven. Stiekem worden wij zelf ook wel blij van al die leuke producten.

5. Olli + Jeujeu | Olli en Jeujeu zijn twee figuurtjes bedacht voor kinderen tot een leeftijd van vijf jaar. De twee figuurtjes maken van alles mee wat past bij de beleving van kinderen van die leeftijd en de producten sluiten hier perfect bij aan. De website geeft ook leuke ideeën om te doen met je kind. Het mooie van deze shop is dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat.

Vind je het best lastig om je eigen interieurstijl te mixen met speelse items voor kinderen? Kijk eens naar dit familiehuis, waar kinderen en een stijlvol interieur prima samen gaan. Wij wensen je veel shopplezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten