5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar nog meer favorieten? Check dan ook even de webshops van vorige week!

1. BRIC. Living | BRIC. is ideaal als je niet veel tijd hebt om verschillende websites af te struinen. De styliste van deze website maakt namelijk speciaal combinaties van verschillende woonaccessoires in dezelfde kleur. Zo kom je dus nooit meer thuis met net niet matchende items. Je hoeft maar een combinatie te bestellen en je nieuwe interieur is klaar. Natuurlijk kun je ook gewoon losse items kopen.

2. LuxeryByNature | Deze webshop heeft een collectie van luxere woonartikelen. Zo kun je er opgezette dieren kopen, leuke stolpen en interieurparfums. Ook kun je er terecht voor behang, stoffen en meubelen.

Bron: Wannekes

3. Wannekes | Wannekes verkoopt alleen maar leuke design items. Kijk maar eens naar de leuke vaasjes hierboven. De winkel verkoopt producten van ontwerpers zoals Scholten & Baijings, Ettore Sottsass, Kay Bojesen en Jaime Hayon. Daarnaast vind je hier veel items die met de hand gemaakt zijn.

Bron: 50s60s70s

4. 50s60s70s | Ben je op zoek naar leuke retro, vintage of design items? Dan ben je bij 50s60s70s bij het juiste adres. Deze webwinkel heeft een leuke collectie met unieke items, zoals de leuke typemachine hierboven.

>> Budget find: 6x retro lampen onder de 35 euro

Bron: Froufrous

5. Froufrou’s | Froufrou’s is van origine een webshop voor vintage kleding. Zowel nieuw als tweedehands, maar je vindt hier ook heel leuke woonitems. Erg leuk is ook dat ze bij ieder product een originele beschrijving hebben waar het product vandaan komt. Zo worden de producten echt bijzonder.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, nu wensen we je veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten