5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen

Benieuwd naar de andere webshops met leuke woonitems? Kijk dan ook even naar de webshops van vorige week

webshop

1. Studio Zoo | We beginnen deze week met een echt vintage topper. In deze webshop vind je items uit de twintigste eeuw, zoals een Tomado wandrek en stoelen van Mies van der Rohe. Mooie designklassiekers dus. Wil je liever eerst de meubels in de showroom bekijken? Dat kan op woensdag en zondag of anders op afspraak.

webshops

2. Le Goût des Couleurs| Deze webshop is ideaal als je op zoek bent naar interieur items in een specifieke kleur. Het bijzondere van deze website is namelijk dat je alle producten kunt shoppen ‘op kleur’. En als je nog niet helemaal weet hoe je meer kleur aan je interieur kunt toevoegen, hebben wij nog wat inspiratie voor je!

roomed webshops 6
Bron: Søndag

3. Søndag | De naam van deze webshop doet vermoeden dat het om een Scandinavische shop gaat, maar Søndag is helemaal Belgisch. Waar de naam dan vandaan komt? De eigenaars duiken elke zondag hun atelier in om tweedehands meubels een Søndag-look te geven. Leuk toch?

roomed webshops 3

4. [email protected] | Bij deze webshop kun je terecht voor verschillende woonaccessoires en lifestyle producten. Zo vind je er onder andere warme plaids en leuke papieren zakken – gebruik ze als organizer of zet er een plant in.

roomed webshops 5

5. Verwen je huis | In deze webshop is voor ieder wat wils. Van leuke moderne items tot producten van natuurlijke materialen en zelfs een tikkeltje nostalgische items. Onze favorieten? De kussens en plaids!

Volgende week zetten we weer vijf nieuwe webshops op een rijtje. Veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten