Mirre Staats
Mirre Staats Shopping 5 aug 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ben je nog niet klaar met shoppen? Bekijk dan hier de leukste webshops van vorige week!

1. OPTIONS! | Een tijdje geleden schreven we al over deze woonwinkel op het Damrak in Amsterdam, maar tegenwoordig kun je hier ook gewoon online shoppen. Erg handig. Bij OPTIONS! kun je terecht voor de leukste stationary en opvallende accessoires. Denk aan opmerkelijke prints, felle kleuren en gave vormen.

2. The Frozen Fountain | Aan accessoires nooit genoeg, dus neem wanneer je klaar bent bij OPTIONS! ook een kijkje bij The Frozen Fountain. Deze webshop heeft namelijk een breed assortiment aan accessoires: van manden en theedoeken tot zelfs een borstel. Want ja, ook dat kun je gebruiken als woonaccessoire. Wil je de producten liever eerst in het echt aanschouwen voordat je ze koopt? Ga dan even langs de winkel op de Prinsengracht in Amsterdam.

3. Peek & Pack | Heb je een kleine in huis rondrennen? Kijk dan zeker even bij Peek & Pack. Hier vind je namelijk de vrolijkste spullen voor kinderen. Van accessoires voor in de kinderkamer tot speelgoed. Alle producten zijn opvallend in hun vorm en kleur. Dit klopt dan ook bij de gedachte achter Peek & Pack: toen oprichters Susana en Carlos een kind kregen, raakten zij verzeild in een zoektocht naar unieke spullen voor in de kinderkamer. Aangezien dit best lastig was, hebben ze zelf spullen ontworpen die zo populair waren dat ze een webshop zijn gestart en samenwerken met andere designers. Onze favoriet? De Pac-man lamp!

4. 360volt. | Volgens de webshop zelf heeft 360volt. de grootste collectie oude industriële lampen. Nu weten wij niet of dit klopt, maar een grote collectie hebben ze zeker. Ze zijn gespecialiseerd in industriële emaille lampen en fabriekslampen, maar je vind hier ook andere varianten zoals tripod-lampen en lichtbronnen voor een kleinere prijs.

5. À la | Deze webshop is opgezet door twee vriendinnen met de producten die zij tijdens hun reizen verzamelden. Het vakmanschap en de persoonlijke verhalen achter deze producten wilden zij graag delen met het thuisfront. De collectie is uitgegroeid tot een webshop met een groot hebben!-gehalte en 45 verkooppunten in Nederland en het buitenland.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten