Winkel 22 jul 2016 Geert Remmelink

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ben je benieuwd naar de vijf webshops van vorige week? Bekijk ze hier.

webshops

1. Dipty Shop | Mies is de drijvende kracht achter Dipty Wonen, een blog waarop ze al haar interieurinspiratie kwijt kan! Omdat ze heel vaak vragen kreeg over de items waarover ze schreef, besloot ze samen met haar man Maarten een webshop te beginnen. Een topidee, want in haar shop is het niet moeilijk om leuke accessoires voor in huis te scoren. De collectie bestaat uit een combinatie van vintage, Scandinavisch en industrieel design, zodat er voor iedereen z’n smaak wat bij zit! Fijn detail: duurzaam ondernemen staat hoog op de agenda, dus het kan zijn dat jouw bestelling verzonden wordt in een gebruikte verzenddoos. Helemaal top, right?

webshops

2. A Little Lovely Company | Op zoek naar nieuwe items om de kinderkamer een flinke opknapbeurt te geven? Dan zit je bij A Little Lovely Company helemaal goed! Deze webshop heeft een uitgebreide collectie met de leukste accessoires en wannahaves voor in de kinderkamer. Alle producten stimuleren creativiteit, individualiteit en een hoop plezier. Erg belangrijk, want hierdoor krijgt de kinderkamer niet alleen een stijlvolle look, maar hebben de kids er ook echt iets aan!

>> Inspiratieboost: 7x een educatief verantwoorde kinderkamer

webshops

3. Vount | Vount staat voor: vintage, old, used en new treasures. Een hele mond vol, maar ze maken het zeker waar. Als je op zoek bent naar een vintage pareltje heb je dikke kans dat je hier gaat slagen! Naast vintage meubels is deze webshop gespecialiseerd in bijzondere objecten die je niet overal tegenkomt. Door de brede en afwisselde collectie is er niet echt een stempel op deze shop te drukken, maar wat ons betreft is dat nou juist de charme van Vount!

webshops

4. Kleine Jan Amsterdam | De eigenaren van deze shop, Jan en Patricia, hebben de ambitie om nieuwe ontwerpers te helpen de vintage van de toekomst te worden. Een stevige ambitie, die resulteert in een eigentijdse collectie met veel bijzondere objecten. De ruime ervaring die Jan en Patrica hebben in het interieurvak zie je niet alleen terug in de collectie, maar is ook in te zetten als je graag advies voor jouw eigen interieur wilt! Een klein voorproefje van het advies krijg je al als zoekt naar producten, want Jan en Patricia vertellen je graag op welke manier het item het beste tot z’n recht komt! Fijn!

webshops

5. Royal Crown | Altijd fijn als je een vintage adresje tegenkomt waar je weer nieuwe gave items kan scoren. Royal Crown is gespecialiseerd in vintage design uit de jaren ’40, ’50 en ’60. Zo verkopen ze onder andere meubels van Eames en Pastoe, maar zijn ze ook een goed adresje als je op zoek bent naar wat minder bekend vintage design. Door de focus op het midden van de vorige eeuw zitten echte liefhebbers van mid-century design hier helemaal goed!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten