Winkel 24 jun 2016 Geert Remmelink

5x de leukste webshops van de week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ben je benieuwd naar de vijf webshops van vorige week? Bekijk ze hier.

webshops

1. Phyt. | Wij zijn gek op planten in huis. Niet vreemd dus dat we best wel blij werden van deze groene webshop. Bij Phyt kan je terecht voor een bijzondere plant, de zogeheten Tillandsia. Deze luchtplant heeft geen wortels en heeft nauwelijks water nodig om te overleven, want hij haalt al voedingsstoffen uit – juist – de lucht. Ideaal dus als je op zoek bent naar een plant die makkelijk te verzorgen is. Phyt is gevestigd in België, maar voor een schappelijke prijs bezorgen ze de planten ook over de landsgrenzen.

webshops

2. Best Wel Hip | Met een showroom van 1000 vierkante meter aan vintage items kun je gerust stellen dat Best Wel Hip een uitgebreide collectie heeft. Gelukkig kan jij relaxed vanaf de bank door alle meubels en accessoires snuffelen, want alles is ook in de webshop te koop. Eigenaresse Sil gaat overal op zoek naar de mooiste items, variërend van bekende Deense designermerken tot onontdekte vintage parels!

webshops

3. DUSC Design | Scandinavisch design is hot! En dat geldt niet alleen voor de nieuwe merken. Ook oude klassiekers doen het nog altijd goed. Niet zo gek ook, als je bedenkt wat voor een prachtig design er vijftig, zestig jaar geleden geproduceerd werd. En gelukkig zijn er webshops zoals Dusc Design waarbij je die klassiekers op de kop kan tikken. In goede staat, want alle producten worden eerst gecheckt en eventueel opgeknapt. Zo kan jouw oude nieuwe aankoop nog jaren mee!

webshops

4. Dutch Dilight | Op zoek naar een lamp die je niet overal ziet? Neem eens een kijkje bij Dutch Dilight. Wij spotten dit merk een tijdje terug al op de Woonbeurs, waar hun kleurrijke en handgemaakte lampen meteen opvielen. Voor originele lampen ben je hier zeker aan het goede adres. Want zeg nou zelf, waar vind je nog meer een lamp met een vogeltjeskap?

webshops

5. Meublowski | Vintage items uit Oost-Europa, dat hoor je niet vaak. Maar bij Meublowski hebben ze een gave collectie van Oost-Europees design. En we moeten eerlijk zijn, het ziet er gaaf uit! Stoere lampen, verfijnde meubels en niet-alledaagse accessoires kan je hier vinden. Heb je een shoot of een andere gelegenheid waarvoor je een meubel nodig hebt? Dan kan je de items ook gewoon huren, hoe handig is dat!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van de week
Sluiten