Geert Remmelink
Geert Remmelink Winkel 17 jun 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ben je benieuwd naar de vijf webshops van vorige week? Bekijk ze hier.

1. Covered Elements of Nature | Sophie is de drijvende kracht achter Covered Elements of Nature. Ze woont op een boerderij en daar ontdekte ze de pracht van dierenveren. En dat kan jij nu ook ontdekken, want in deze webshop vind je een schitterende collectie veren. Alle veren zijn afkomstig van natuurlijke rui, dus je weet zeker dat je aankoop diervriendelijk is. Op de site vind je een ruim aanbod aan veren in lijsten en flesjes, maar je kan ook zelf een setje samenstellen. Superfijn!

2. Little Rome | Op zoek naar de mooiste producten uit La Bella Italia? Dan zit je bij Little Rome wel goed. De eigenaren van deze shop struinen de mooiste Italiaanse steden af op zoek naar unieke vintage en designer items. Alles heeft een Italiaans tintje, of het nou een espressomachine of een industriële ventilator is. Eerst even een kijkje nemen voordat je iets bestelt? Dat kan altijd, mits je even een afspraak maakt!

Bron: FRAEMd

3. FRAEMd | Deze shop werkt eigenlijk als Tinder, maar dan voor kunst. Je krijgt telkens een schilderij voorgeschoteld. Dit kunstwerk kun je liken of disliken. Zo kan FRAEMd jouw voorkeuren leren kennen en krijg je steeds meer suggesties die wél iets voor jou zijn. Heb je een favoriet gevonden, dan kan je het kunstwerk online previewen en vervolgens bestellen. Makkelijker wordt het niet!

4. Ikwoon Vintage | Een van de redenen waarom vintage items zo populair zijn is dat het zelfs na een lange tijd er nog prachtig uitziet. Dat zie je ook op de site van Ikwoon Vintage (nee, daar hoort geen spatie tussen). Dit fijne adresje verkoopt – zoals de naam al zegt – vintage meubels en accessoires, uit de tweede helft van de vorige eeuw. Eigenaar Ron Schroer gaat het liefst op zoek naar meubels van niet-alledaagse merken, waardoor je in de collectie bijzondere items kan vinden. En ook als je zelf een vintage designeritem wilt verkopen kun je bij Ikwoon Vintage terecht.

Bron: Lokaal20

5. Lokaal20 | We tipten vorige week al een webshop voor de echte Amsterdam fan. Deze week kwamen we Lokaal20 tegen, een webshop die Amsterdamse merken in de spotlight zet. De winkel omschrijft zichzelf dan ook als dé webwinkel van Amsterdam. Heel tof zijn de video’s van de merken, waardoor je echt het verhaal achter een merk leert kennen. Zo weet je nog wat beter van wie je precies koopt en dat is wel zo fijn!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten