5x de leukste webshops van deze week

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ook deze week hebben we het net weer afgestruind naar de gaafste winkels die jij aan je favorietenlijst toe kunt voegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van handgemaakte stempels en unieke posters? Of een site boordevol mooie Zweedse merken? Kijk verder voor onze selectie van vijf webshops!

>> meer favoriete webshops

1. Miss Honeybird | Uniek ontworpen kaarten, posters en handgemaakte stempels van en door Miss Honeybird

2. Design fabrix | De collectie van Design fabrix bevat veelal producten die als eerste verkocht worden in Nederland, waaronder Rob Ryan, Isak en Mengsel.

3. Theetantes | Hebbedingetjes voor de theeleuten onder ons. Met items van Kitsch Kitchen, Rice, Pakhuis Oost, Mechanische Speelgoed, Household hardware en meer. Een kinderfeestje of picknick op de planning staan? Dan scoor je hier vast ook.

4. Markita | Op Markita vind je honderden originele en unieke producten direct van de designer. Geen grote merken, maar gepassioneerde makers met een startend merk, origineel product of unieke productie.

5. Villa Jipp | Villa Jipp verkoopt een groot deel van de collectie van HK Living, waaronder de HK Living specials en outlet. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een andere Zweeds merk, namelijk: Storebror.