Geert Remmelink
Geert Remmelink Winkel 3 jun 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ben je benieuwd naar de vijf webshops van vorige week? Bekijk ze hier.

1. Meutt | Een fijne webshop gevuld met stijlvolle, vintage accessoires. Twijfel je of een vintage item wel in jouw interieur past? Niet nodig, want eigenaresse Marielle houdt bij haar zoektocht naar vintage rekening met de nieuwste trends. Wil je het aanbod met eigen ogen bekijken? Als je een afspraak maakt, ben je van harte welkom in de winkel in Hilversum.

2. House of Oelie | Breien en haken saai? Niet als je naar de webshop van House of Oelie kijkt. In deze shop verheffen ze handwerk tot een echte kunst en maken ze van fijne stoffen de mooiste accessoires, zoals gehaakte cactussen! De handgemaakte collectie is daardoor heel gaaf en bovendien ook nog eens hartstikke uniek.

3. Midnight in Amsterdam | Als je fan bent van Amsterdam raden we je aan een kijkje in deze webshop te nemen. De hele collectie heeft namelijk een sterke link met onze hoofdstad. Dat kan visueel zijn, zoals een kussen met een rijtje grachtenpanden erop. En soms worden de producten in Amsterdam gemaakt. Check ook de vintage items, die hebben vaak te maken met de geschiedenis van de stad.

Bron: webshops

4. My Treasure Hunts | Hier vind je vooraal een grote collectie sieraden, maar de treasure hunters verkopen ook gave accessoires met een bohemian touch. De verkopers verzamelen alle items tijdens hun reizen, waardoor de collectie heel gevarieerd en bijzonder is. Als je na het zien van deze collectie zelf aan de slag wil met een boho interieur hebben we nog een paar goede tips om je op weg te helpen.

5. Odesi | Bij Roomed zijn we groot fan van design van eigen bodem. Dit enthousiasme delen ze bij Odesi, waar de hele collectie bestaat uit ontwerpen van Nederlandse ontwerpers. Al dat moois kun je gewoon lekker vanaf de bank bestellen. In real life bekijken kan natuurlijk ook, op de site vind je alle adressen waar de producten te koop zijn.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: Happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten