Geert Remmelink
Geert Remmelink Winkel 6 mei 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Bekijk ook de leukste webshops van vorige week.

1. Modern Vintage | Dit is een oude bekende, want een tijdje terug gingen wel al langs bij deze gave vintage winkel. Maar naast een fysieke winkel hebben ze ook een uitgebreide webshop. De echte liefhebber van het werk van Charles & Ray Eames wordt daar heel happy van! Wat wij vonden van ons bezoekje aan dit Eames paradijs lees je hier.

2. Esmyer Design | Deze webshop heeft een collectie met een mannelijke touch. Je kan hier een fancy platenspeler of een stijlvolle bank scoren, maar ook voor unieke accessoires ben je hier aan het goede adres. Wij zijn fan van de Sustainable World van Spruitje, een terrariumlamp die al eerder favoriet was op de redactie van Roomed!

3. Petrol and Porcelain | Als echte vintageliefhebber gaat ons hart wel wat sneller kloppen van Petrol and Porcelain. Ze hebben namelijk een mooie collectie met voornamelijke vintage items. Het draait bij hen niet om die mooie designerstoel, maar veel meer om unieke accessoires en meubels met een verhaal. Pas wel op, want door alle mooie foto’s vlieg je door je budget heen!

4. Stapelgoed | Bezig met de restyling van je huis? En ga je het liefste voor een beetje stoer met een zacht randje? Bij Stapelgoed kun je online rondsnuffelen tussen stoere meubels en accessoires. In de ruime collectie kun je altijd wel iets vinden wat goed bij jou past!

5. Keskös | Hou je van modern en vintage? Bij Keskös hebben ze naast vintage meubels en accessoires ook nieuwe items, die zij zelf met de hand maken. Van dit soort vakmanschap worden we altijd blij. De vintage meubels worden in sommige gevallen opgeknapt, maar krijgen soms ook een nieuw jasje. Dé ultieme combinatie van oud en nieuw dus! Het aanbod is op dit moment nog niet zo groot, maar daar gaat snel verandering in komen. In de gaten houden dus!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: Happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten