5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Bekijk ook de leukste webshops van vorige week.

webshops

1. OHMYHOME | OHMYHOME is een Nederlands interieurmerk met een collectie accessoires waarmee je jouw interieur op kan ‘spicen’. Naast hun eigen collectie verkopen ze ook items van andere merken. Een van de posters die ze verkopen is terug te zien in onze binnenkijker bij een familiehuis op Strijp R.

webshops

2. Goed In Stijl | Bij Goed In Stijl kan je terecht voor unieke woonaccessoires. Zo verkopen ze hier kastknoppen in de vorm van een gouden hand, leren handgrepen en accessoires met een Scandinavische look.

webshops

3. Giga Meubel | Bij Giga Meubel kun je je wel even vermaken! De webshop heeft een grote collectie meubels en accessoires in verschillende stijlen, zodat je zeker weten iets kunt vinden waar je blij van wordt. En wil je hun aanbod graag offline bekijken? Dat kan in de showroom in Soest.

webshops

4. S-O-L-D | S-O-L-D staat voor Second Opportunity for Lifetime Design. Het is dus een webshop voor vintage design. De winkel verkoopt voornamelijk de echte klassiekers, zoals meubels van Charles & Ray Eames, Arne Jacobsen en Hans Wegener. Je vindt hier alleen originele meubels en de verkopers geven ook een bewijs mee dat het item origineel is. Wel zo fijn!

webshops

5. Hebbelief | Ga je graag voor een landelijke stijl? Dan zit je bij Hebbelief wel goed. De webshop verkoopt verschillende accessoires in een landelijke sfeer, variërend van gezellige kussens tot klein krukjes. Ook voor een industriële lamp kun je hier terecht!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: Happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten