5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Bekijk ook de leukste webshops van vorige week.

webshop

1. Pure Poetry | Handgemaakte producten en prachtige vintage items vind je bij Pure Poetry. Een goed adresje als je houdt van een bohemian stijl. Met hun busje trekken de verkopers door het land, op zoek naar de mooiste items. Daarnaast maken de verkopers ook hun eigen producten, waardoor het aanbod een fijne mix is.

webshop

2. Restylehuis | Ben jij gek op de Scandinavische stijl? Dan raden wij je aan eens een kijkje te nemen bij Restylehuis. Ze hebben een toffe selectie accessoires waarmee jij je huis weer een frisse look kan geven. En wil je graag advies bij het inrichten van je huis, ook dan ben je bij Restylehuis aan het goede adres.

webshop

3. Stoerelampen.nl | Ben je op zoek naar een opvallende en stoere lam? Deze webshops verkoopt een grote collectie lampen waarmee je echt een statement maakt in jouw interieur. Vooral als je van industriële lampen houdt, is dit een goed adresje!

webshop-roomed

4. Bij Lien | Een gezellige mix van meubels en accessoires, zo kan je Bij Lien het beste omschrijven. Robuuste en natuurlijke materialen vind je veel terug in de webshop. Door het brede aanbod is er voor iedere woonstijl wel een item te vinden dat goed matcht.

webshop

5. Studio Gespuis | Deze webshop heeft een select aanbod van vintage en industriële items, variërend van oude koffers en medicijnkasten tot een racefiets. Ben je op zoek naar unieke objecten met een verhaal, dan is deze webshop zeker de moeite waard.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: Happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten