5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Heb je de smaak te pakken en ben je benieuwd naar meer leuke webshops? Bekijk dan onze round-up van vorige week!

1. De gele etalage | Als jij altijd op zoek bent naar het mooiste vintage design, dan ben je bij De Gele Etalage aan het goede adres. Zeker liefhebbens van Scandinavisch design moeten hier echt een kijkje nemen. Bij elk item uit de collectie vind je genoeg foto’s en een uitgebreide beschrijving met alle info die je nodig hebt. En wil je De Gele Etalage een keer offline bezoeken, dan kan dat op afspraak in hun loods in Ouderkerk aan de Amstel.

2. Lijn M for now | Lijn M begon drie jaar geleden als een pop-up store in Harderwijk. Inmiddels zijn ze te vinden in Loods 5 in Amersfoort en hebben ze een eigen atelier waar ze prachtige meubels maken. De webshop van Lijn M bevat een hele coole selectie van meubels en accessoires waar iedereen wel iets leuks uit kan kiezen. En kijk zeker ook even naar de handgemaakte houten tafels die je bij hen kan laten maken. Die zijn namelijk echt prachtig!

3. Ikwileenposter | Deze webshop valt het beste te omschrijven als ‘klein maar fijn’. Oprichter Erik is grafisch ontwerper en wilde een prentenboek maken voor kinderen. Zijn grootste inspiratiebron hiervoor was zijn kat Willem, die zelfs een eigen Instagram-account heeft. Heel lief! Het prentenboekproject liep enigszins uit de hand en nu heeft Erik stoere grafische posters voor elke kamer in huis. Alle posters zijn zwart-wit en passen dus perfect in elk interieur! Je moet nog wel zelf een lijst kopen, maar daarvoor kan je prima een lijst van IKEA gebruiken.

4. Pimp your picnic | Het is lente en de dagen dat je met vrienden lekker buiten kan zitten komen er weer aan. Wat is er dan leuker dan een vrolijke picknicktafel? Bij Pimp Your Picnic hebben ze een breed aanbod van picknicktafels in alle maten en kleuren. Bovendien verkopen ze kussens die qua vorm en kleur perfect bij jouw tafel passen. Als je een tafel bestelt, wordt deze netjes thuisbezorgd, zodat je er niet zelf mee hoeft te slepen. Handig!

5. Wereldspul | Wereldspul is een webshop die helemaal gericht is op vintage meubels en accessoires. Per item wordt bekeken of het gerestaureerd moet worden of niet. En als een lamp niet meer werkt wordt dat natuurlijk ook gefixt. Ook het aanbod is dik in orde. Prachtige vintage apothekerskasten, bankierslampen en stoere fabriekslampen; Als je van vintage houdt, ga je hier zeker slagen!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten