5x de leukste webshops van deze week

Elke week struinen we de wondere wereld van het web af en zetten we vijf nieuwe leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen!

We vonden deze week een webshop met Nederlands design, één waar alle producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen en ook een online winkel met accessoires gemaakt van steigerhout staat er deze week tussen.

1 | Leeff.com
De online conceptstore Leeff wil bijdragen aan de mooie momenten in het leven met originele en verrassende producten. Je vindt er allerlei prachtige merken. Tip van ons: ze houden ook een blog bij!

2 | Odesi.nl
Odesi is een webshop met prachtige, pure producten. ‘Terug naar de oorsprong’ is een van hun pijlers. Ze werken uitsluitend met Nederlandse ontwerpers en echte materialen.

3 | Dailydesign.nl
Daily Design is een webwinkel die spullen voor in je interieur verkoopt, maar ook verschillende soorten cadeaus. En dat voor ieder budget! Cadeautjes voor op tafel van maar één euro tot items een paar honderd euro.

4 | Iamrecycled.nl
Spullen worden steeds makkelijker weggegooid. En dat is zonde. ‘I am recycled’ wil daar iets aan doen. Ze geven bestaande producten die bestaan uit duurzame materialen en een tijdloos design hebben een nieuw leven. Wij zijn fan!

5 | kamer26.nl
Alle producten worden ontworpen en gemaakt in hun eigen atelier. Ze hebben verschillende eigen collecties met daarin magneet-krijt-whiteboardproducten en matrassen en kussens.

Onze round up van vorige week gemist? Check hem hier.

Happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten