Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 1 apr 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Heb je de smaak te pakken en ben je benieuwd naar meer leuke webshops? Bekijk dan onze round-up van vorige week!

1. Sissy-Boy Homeland | Sissy-Boy is natuurlijk helemaal niet nieuw, maar we kwamen er opeens achter dat we deze (online) winkel nog helemaal niet in de webshop-rubriek genoemd hadden. En dat terwijl we hier toch regelmatig shoppen! Daarom zetten we de homeland shop van Sissy-Boy deze week met stip op nummer één! Onze favorieten van het moment? De egg chair (omdat het mooi weer wordt en deze super leuk zou hangen op het balkon), de metalen fotolijstjes mét botanische prints die erin zitten en het prachtige servies met prints.

2. Objekt Vintage | Ben je dol op vintage design? Dan kun je bij deze winkel/gallery je geluk niet op. Objekt is een online gallery voor vintage designmeubels (voornamelijk uit de mid-century). De afmetingen en de conditie van het meubel staat duidelijk aangegeven op de website en als je iets wilt weten of bestellen, kun je een mailtje sturen.

3. Casa Cubista | Deze winkel en ontwerpstudio bevindt zich in een Portugese havenstad. Cubista verwijst naar de tegels die kenmerkend zijn voor de kubistische bouwstijl van het oude deel van dit plaatsje. Uiteraard kun je bij Casa Cubista ook een paar tegeltjes kopen, maar de winkel verkoopt veel meer prachtige dingen voor in huis. Alles is met de hand gemaakt. Soms door de makers; soms door andere ambachtslieden. De webshop verkoopt onder andere prachtige kleden, kussens, keramiek en accessoires van natuurlijke materialen.

4. Mooi Makers | Kelly en Lisanne verzamelen de leukste producten en verkopen die via hun webshops, Mooi Makers. Vooral voor kinderen kun je hier goed slagen. Je vindt hier onder andere fijne knuffels en té lieve mini illustraties van dieren, die onwijs leuk zijn voor in de kinderkamer.

5. Paperfuel | Dit is de online shop van Karin, een grafisch ontwerpster die sinds 2006 haar eigen studio heeft. Daar ontwerpt zij onder andere logo’s, websites, folders en brochures. Maar daarnaast stopt ze haar creativiteit stopt ze ook in illustraties en typografie voor de webshop. Paperfuel verkoopt kaarten, posters, feestelijke decoraties en kalenders – allemaal zwart-wit.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten