Shopping 11 mrt 2016 Renée Leeuw

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ben je benieuwd naar meer te gekke webshops? Bekijk dan de round-up van vorige week!

webshops

1. Wonen voor jou | Bij deze webshop vind je handgemaakte en vintage items voor in huis. De winkel is verdeeld in de thema’s interieur, kinderkamer uni, jongenskamer en meisjeskamer. Zo vind je hier onder andere leuke houten krukjes, lieve kaarten en posters, mooie kussens en woonaccessoires in Scandinavische stijl.

shop-roomed

2. Love, Peace & Joy | Voor al je retro woonaccessoires (en kleding) kun je naar Love, Peace & Joy! Retro klokken, vintage schoolkaarten en decoraties voor in huis; een vrolijke winkel vol kleurrijke items.

bezisaroomed

3. Bezisa | Bezisa is de webshop van Janneke. Zij maakt voornamelijk items voor kinderen en voor in de kinderkamer. Alle producten maakt ze zelf, met de hand. En dat is best wel knap als je kijkt hoe vol de webshop staat. De oplage is beperkt, maar het aanbod is er niet minder om!

webshop-roomed-q

4. Popsjes & co | Deze shop verkoopt leuke artikelen om mee te knutselen, stationary, lieve (geboorte)kaartjes en veel cadeautjes voor de allerkleinste. Onze favoriet? De flamingo knuffel van vilt. Tip: zie je iets leuks, maar wil je het net wat persoonlijker maken? Popsjes & co kan de items vaak voor jou speciaal customizen!

winkel-roomed=webshop

5. At No 67 | At Number 67 is een webshop uit het Verenigd Koninkrijk, maar ze verzenden gelukkig ook naar Nederland. De winkel verkoopt prachtige producten van voornamelijk Scandinavische merken, waaronder House Doctor, Tine K Home, Studio Esinam en Coco Lapine Design. Kortom, een shop naar ons hart!

Volgende week zetten we weer vijf webshops op een rijtje. Voor nu: veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten