Shopping 19 feb 2016 Renée Leeuw

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Zin om nog meer te winkelen? Check dan ook even de vijf webshops van vorige week!

webshops

1. Don’t tell mum | “Inspiring you to turn your daily challenges with kids into joyful moments.” Dat is wat deze webshop doet met een serie mooie illustraties, posters, notebooks en accessoires. Don’t tell mum verkoopt voornamelijk leuke items voor de kinderkamer en laten we toegeven: voor moeders zijn die mooie accessoires ook een cadeautje!

webshop-roomed21

2. Zaadbom | Dit is nou leuk! Bij deze shop kun je zaadbommen en zaadgranaten kopen. Dat zijn letterlijk bommetjes die je gewoon in de tuin kunt gooien (of elders waar je graag bloemen wilt laten groeien) en dan hoef je eigenlijk niks meer te doen, behalve wachten op de eerste regenbui of even je gieter pakken. De webshop verkoopt ontzettend veel zaadbommetjes, bijvoorbeeld met een zonnebloemenmix, tuinkruiden of wilde bloemen. Ook heel leuk om als cadeau te geven!

webshop-roomed3

3. Modest Furniture | Welkom in mid-century heaven! Deze webshop staat vol hebberig-makende meubels uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Modest Furniture is vooral gespecialiseerd in Scandinavisch design. Wil je een meubelstuk eerst in het echt bekijken? De fysieke winkel staat in Antwerpen. Meteen een weekendje weg dan maar?

webshop-roomed

4. BAM! | BAM staat voor Beton And More. De winkel is opgezet door twee zussen die overduidelijk best een beetje gek zijn op beton. Naast betonnen potten, schalen en krukjes verkopen de zussen ook mini-cactussen. Zie je iets moois? Stuur ze een mailtje of bezoek de zussen op een van de evenementen (zie website).

webshop-roomed5

5. Decoshop | Als fotograaf heb je vaak nogal veel spullen en props nodig voor fotoshoots. Veelal leen je die spullen bij verschillende winkels, maar sommige items schaf je aan voor de langere termijn of kun je gewoonweg niet lenen. Het resultaat? Een overvolle kast aan props. Yvette Moeskops is fotografe en moest ongetwijfeld haar verzameling uitdunnen. Dat doet zij met deze webshop! Je vindt er fotolijstjes, brocante meubels en verschillende accessoires, props en decoraties.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten