Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 5 feb 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

1. It’s a Present | Wellicht ken je deze winkel al. It’s a Present heeft namelijk twee vestigingen: eentje in Amsterdam in de Negen Straatjes en een in Utrecht op de Lijnmarkt. Voor wie niet echt in de buurt van deze steden woont, verkoopt de winkel ook online haar spullen. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier terecht voor cadeautjes! En daarmee bedoelen we ook echt voor iedereen, dus ook voor jezelf. Spullen voor in huis, in de keuken, de kinderkamer, leuke gadgets en mooie lifestyle producten. Deze shopt maakt hebberig!

2. Arty Farty Farm | Een winkel naar ons hart! Arty Farty Farm begon als platform met een blog over duurzaam leven, iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Ondertussen heeft Arty Farty Farm er ook een shop bij, waar je eerlijke, milieubewuste en duurzame producten kunt kopen. Denk aan handgemaakte pannenlampen, met de hand gebreide lampenkappen en vlinderdassen van scrapstoff (een merk dat kleding maakt van restjes van nieuwe stof).

3. Winkeltje van Anne | Anne droomde altijd al van haar eigen winkel. Vroeger speelde ze al winkeltje met vriendinnen en haar passie voor tekenen ontwikkelde ze ook al vroeg. Die twee dromen en passies samen maakten dat zij uiteindelijk haar echte winkeltje opende gevuld met illustraties, woondecoraties en stationery. Anne heeft duidelijk ook een voorkeur voor zwart-wit, want vrijwel alle producten zijn in die ‘kleuren’ gemaakt.

4. Je suis petit | De naam zegt het al: in deze webshop vind je van alles voor de kleintjes. Ben je nog op zoek naar spullen voor de kinderkamer? Deze shop staat vol lieve accessoires, lampen, beddengoed en knuffels. Om hebberig van te worden!

5. Teggel | Kunst op een tegeltje, dat is wat je in de webshop van Teggel vindt. We schreven eerder al over dit leuke initiatief van Bente Spigt en nu beseften we dat de Teggel ook best een plekje in de webshoptips verdient. Heb je zelf een leuk idee voor op een tegeltje? Geef het door aan Bente en zij maakt speciaal een teggeltje voor jou!

Volgende week zetten we weer vijf webshops op een rijtje. Voor nu: happy shopping!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten