Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 5 mei 2017

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we de vijf leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Wil je graag nog meer fijne webshops ontdekken? Check dan zeker onze favorieten van vorige week.

1. Something old something new | Op zoek naar leuke woonaccessoires voor jezelf of voor de kinderkamer? Dan slaag je vast bij Something old something new. Ook vind je hier de perfecte decoratie voor een kinderfeestje of babyshower.

2. Supergoods | Bij Supergoods vind je ecologische en in eerlijke omstandigheden geproduceerde kleding en fijne woonaccessoires.

3. Sid en Liv | Lunchwinkel Sid en Liv (in Nijmegen) is deé plek als je van eten en interieur houdt. Want bijna alles wat je ziet is te koop bij Sid en Liv: de lampen, vazen, theepot, kopjes, stoelen, de muurstickers, wanddecoraties en accessoires. Gelukkig ook online!

4. Goed in stijl | In deze webshop zijn veel kastknoppen en bijzondere kapstokhaken te vinden van Scandinavische merken zoals Bloomingville en House Doctor. Maar ook van kleinere, onbekende merken, zodat je zeker weet dat jij een uniek product koopt.

5. Meesie | Alle producten zijn te herkennen aan de Meesie charme! Een stijl die gecreëerd wordt door het simpele met de rijke wereldse inspiratie te combineren, oud en nieuw samen te voegen en altijd alle producten te voorzien van een eigenwijze knipoog! Tegenwoordig zijn de unieke meubels en accessoires niet alleen te vinden in de webshop van Meesie, maar ook in de vaste Meesie stand in Loods 5 te Zaandam.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten