Shopping 22 jan 2016 Esmé Brinkman

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Bekijk hier onze round up van vorige week!

webshops
Bron: Lijns

1. Lijns | Deze webshops is één van onze favorieten als het gaat om marmeren accessoires. Van mooie onderzetters tot prachtige marmeren snijplanken voor in de keuken. Maar je kunt hier ook terecht voor op maat gemaakte tafelbladen! Marlijn, de eigenaresse van deze shop zet alle accessoires mooi op de foto, zodat je geneigd bent om alles meteen in je digitale mandje te stoppen. We like!

Webshops

2. Moes en Griet | Deze winkel is net zo leuk als de naam! Moes en Griet is opgericht door moeder Marion en dochter Annelot. Tijdens een vakantie in Italië kwamen zij de Paper Bags van UASHMAMA tegen. Het idee ontstond om dit te gaan verkopen in Nederland. Een goede stap, want het is nu uitgebreid tot een complete webshop met de leukste woonaccessoires.

webshops
3. Bluebirds In The Backyard | Bij Bluebird kun je super goed terecht voor al je vintage finds. Van schattige beeldjes tot ouderwetse camera’s, ze hebben genoeg leuke items om je boekenplanken en open kasten mee te vullen.

webshops

Bron: No. 28

4. No. 28 | Dit is volgens ons één van de leukste winkels in Dordrecht, en gelukkig hebben ze ook een online shop! Bij No. 28 shop je merken als House Doctor en HK Living, maar als je tegelijkertijd ook je kledingkast wil aanvullen ben je hier ook aan het goede adres!

www.cocooninterieurontwerp

5. Cocoon Wonen | Deze winkel verkoopt een aantal van onze favoriete merken en oprichters Marjolein en Anna kunnen je ook nog eens voorzien van interieuradvies! Bij de online shop van Cocoon Wonen shop je de leukste woonaccessoires, maar ook boeken, meubels en lampen. Woon je dichtbij Helenaveen in Noord Brabant? Dan is de winkel – gevestigd in een prachtige boerderij – ook zeker een bezoekje waard.

Zo, en dan nu lekker shoppen! Volgende week zetten we weer vijf nieuwe webshops op een rijtje.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten