Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 1 jan 2016

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf online shops.

1. Vontrueba | We lieten al even een poster van deze designstudio zien in onze Tuesday Treasures en vonden dat de producten ook wel een plekje verdienen in de webshop tips. Vontrueba is de ontwerpstudio van Carmen, die vanuit Londen de mooiste prints maakt. Naast de posters maakt Carmen ook erg mooie kussens en hoesjes met marmer patronen voor iPads en telefoons. Wij zijn fan!

2. The Fine Store | Dit is nou echt een winkel naar ons hart. In 2014 begon Eveline Maat The Fine Store, een winkel die zowel online als offline te bezoeken is, namelijk in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. The Fine Store verkoopt de mooiste producten van Scandinavische merken en onafhankelijke Nederlandse designers. Kortom, een winkel die wij graag meteen leegkopen!

3. Studio Mabelle | Ook deze studio zit in Den Haag en wel in het oudste stukje van deze stad. Op de webshops van Studio Mabelle vind je bijzondere zelfgemaakte items lampen, decoraties, kaarten en illustraties. Een collectie unieke producten!

4. De Kleine Generatie | Voor kinderen (en de kinderkamer) wel goed zit, is direct duidelijk. De webshop staat vol kinderspullen: van kleding tot meubels en speelgoed. Vooral liefhebbers van Scandinavisch design kunnen hier goed shoppen!

5. Smølclassics | Vintage design om van te smøllen! Poppe Ketelaar begon zijn bedrijf uit voorliefde voor vintage design. Zelf verzamelde hij al jaren design klassiekers en dan voornamelijk Scandinavische – het liefst van een Deense ontwerper. Bij Smølclassics vind je vintage design uit de jaren ’40 tot ’70 van de vorige eeuw. Zie je iets moois? Dan kun je contact opnemen met Poppe en ook een afspraak maken om langs te komen in de showroom als je dat wilt.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu: veel plezier met shoppen!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten