Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 25 dec 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf online shops.

1. The Posterclub | We trappen deze week af met een van onze favoriete online adresjes voor posters en kunst, The Posterclub. Zeker als je fan bent van Scandinavische illustraties is dit een aanrader. De collectie wordt regelmatig ge-update dus dit is er eentje om in je favorietenlijstje te zetten.

2. Lekker Retro | Mathilde Min had altijd al iets met het verleden. Zo studeerde ze geschiedenis en heeft ze al jaren ervaring met de in- en verkoop van nostalgische spullen. Niet zo gek dus dat zij Lekker Retro is gestart, een webshop vol retro items. Van vintage radio’s en platenspelers tot oude schoolplaten, koekblikken en retro wekkers. Kortom, een goed adresje voor iedereen die gek is op vintage finds!

3. Studio Little Things | Lizette en Carolien, twee zussen, hebben allebei een opleiding in de mode gehad. Beiden stromen over van de ideeën en daarom besloten zij om dit jaar Studio Little Things op te richten: een ontwerpstudio én webshop. Juist, alles wat je hier kunt kopen, ontwerpen en maken de zussen zelf. Lizette en Carolien staan altijd open voor ideeën dus mocht je net even niet vinden wat je zoekt, kun je ze gewoon een mailtje sturen.

4. Tasteful Objects – TOINC | Bij deze webshop zit je ook goed als liefhebber van oud spul. Tasteful Objects verkoopt vintage design: van meubels en woonaccessoires tot bijzondere objecten en fashion items, zoals bijvoorbeeld een tas. Kortom, een fijne mix aan vintage spullen. Je kunt de shop ook op afspraak bezoeken in Koog aan de Zaan.

5. Cloudberry Living | Ferm Living, Normann Copenhagen, Arne Jacobsen & Vita; het is maar een greep uit de vele Scandinavische merken die deze webshop vertegenwoordigt. Toch is dit geen Scandinavische shop; Cloudberry Living is een Britse winkel voor liefhebbers van de Nordic stijl!

Volgende week zetten we weer vijf webshops in het zonnetje. Voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten