Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 18 dec 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze 5 online shops.

1. Archive Store | We tipten je in de weekendtips al even over de pop-up shop van deze online winkel en vonden dat Archive ook een plekje in de top vijf webshops van de week verdient. De winkel omschrijft zichzelf als home of the little gatherer en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Van lieve knuffels en kinderkleding tot mooie design meubels en vintage finds; de winkel verkoopt een fijne mix voor verzamelaars van mooie spullen!

2. I Love My Type | Deze webshop volgden we al een tijdje via Instagram, waar de mooie typografische posters op inspirerende manieren gestyled worden. Naast de prachtige posters verkoopt I Love My Type ook bijpassende frames (in verschillende maten) en stationary producten. Wij zijn groot fan van de posters met gouden opdruk.

3. Arp | Arp is het designlabel van Sarah Trenité, die zelf bijna alle meubels ontwerpt. Dit doet zij volgens het vorm-volg-constructie-principe. Daarbij stelt zij altijd de vragen: is het functioneel, innovatief, tijdloos en mooi? Zo ja, dan is het een Arp ontwerp waardig! De meubels hebben wel iets weg van Scandinavisch design, maar zijn dus puur Nederlands ontwerp.

4. Witte Muur | Één ding is zeker: die witte muur is een stuk minder wit als je een bestelling uit deze webshop hebt uitgepakt en opgehangen. Je raadt het vast al: hier kun je posters kopen om je kale muur op te vrolijken. Van grafische kunstwerken tot mooie (zwart-wit) prints en foto’s. Wij zijn fan!

5. Fabenz | Fabenz is voor liefhebbers van vintage interieur. Of je nou iets wilt kopen of juist verkopen; het kan bij deze winkel allebei. Zie je iets moois? Stuur de verkoper een mailtje en je vintage find wordt opgestuurd. Of maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Leeuwarden of Krommenie.

Volgende week zetten we weer vijf webshops op een rijtje. Voor nu wensen we je veel shop plezier!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten