Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Shopping 11 dec 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze 5 toppers!

1. Homemade Poster | Sharon is haar webshop begonnen na haar studie mediastyling. Alle designs van de posters fotografeert en ontwerpt ze zelf. Denk aan fijne botanische prints, inspirerende quotes en lieve posters voor de kinderkamer. De webshop staat vol met prachtige product foto’s en is lekker overzichtelijk. En nog een groot voordeel: na je bestelling heb je de posters al binnen 3 werkdagen thuis!

2. Glamour Concept Store | De Glamour Concept Store is voortgekomen uit het welbekende tijdschrift Glamour. Je kunt er terecht voor kleding, beauty producten, sieraden én er is ook een uitgebreide selectie van de leukste accessoires voor thuis. Denk aan ingelijste spreuken en illustraties, kussens en de mooiste sieraden doosjes. De concept store verkoopt gevestigde merken, maar geeft ook een podium aan jong en nieuw talent. We like.

3. Hikjes in huis | Dit is dé webshop als je iets nieuws zoekt voor de kinderkamer. Illustrator en vormgeefster Janneke Zantinge is de eigenaresse van deze gezellige webshop en verkoopt hier de leukste merken én haar eigen ontwerpen. Denk aan schattige lampen, muurdecoraties en het mooiste speelgoed. Zeker een bezoekje waard!

4. Onszelf | Onszelf is een van onze favoriete merken als het gaat om behang. Claudia en Astrid zijn in 2003 begonnen met het ontwerpen van behang en wandposters met de leukste prints en illustraties. Nu verkopen ze ook tafelkleden, gordijnstoffen en kaarten. De wandposters zijn bij ons favoriet en -we spreken uit ervaring – heel makkelijk op de muur te plakken!

5. Dits en Dots | We sluiten af met de vrolijkste webshop van dit rijtje. Als je op zoek bent naar leuke slingers, wordbanners en linnen tassen ben je bij Dits en Dots aan het goede adres.

Volgende week zetten we weer 5 nieuwe webshops voor je op een rijtje. Voor nu: happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten