Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 23 jun 2017

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Kijk hier naar onze vorige selecties van favorieten.

1. Thuuz | De producten die je bij thuuz kunt vinden zijn puur en staan voor: eenvoud, eerlijkheid en kwaliteit.

2. Mood adventures | Leuke accessoires voor je eigen huis of om als cadeau te doen.

3. Størblends | Mooie spullen met een Scandinavische twist; frisse kleuren, eenvoud in ontwerp en natuurlijke materialen.

4. Trendyard | De naam doet vermoeden dat je hier alle tuintrends kunt volgen en dat klopt ook, maar daarnaast verkoopt de winkel ook spullen voor in huis. Zo vindt je hier naast buitenmeubels en spullen voor de (moes)tuin, ook een selectie kookartikelen, woonaccessoires en meubels voor binnen. Zo koop je hier ook lampen, hangmatten en gave ladders. Kortom, een leuke mix aan ‘groene’ producten voor in en rondom huis.

5. Grijs en Groen | Ben jij dol op vintage en brocante? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in deze webshop, die tevens een fysieke plek heeft in een loods in Den Haag. De loods is elke vrijdag geopend, dus als je oude schoolstoel of stoere werkbank even in het echt wilt zien, dan kan dat ook. Een andere dag kun je langs komen op afspraak.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten