Dit zijn de leukste webshops van week 44

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Deze week hebben we weer vijf online pareltjes gevonden waar je terecht kunt voor vrolijk behang met borden, vintage meubelen, stoere woonaccessoires en IJslands design. Happy shopping!

1. Stoerinstyle-shop.nl | Deze webshop verkoopt stoere woonaccessoires. Maar ook voor persoonlijk interieuradvies ben je aan het juiste adres!

2. Ippyswoondeco.nl | In deze webwinkel worden allerlei woonaccessoires verkocht van verschillende Scandinavische merken. Handig met de feestdagen in de aantocht: de webshop heeft een speciale categorie met cadeautjes onder de tien euro!

3. Hal72.nl | Deze webshop doet voornamelijk styling projecten (check voor meer info de categorie ‘projecten’), maar verkoopt ook de mooiste industriële lampen.

4. Femkeidoshop.nl | Behang, verlichting, woonaccessoires en meubels: deze webshop heeft het allemaal! Wij zijn vooral fan van de mooie felle behang soorten met de leukste printjes. Maar ook de mooie designmeubels trokken onze aandacht. Check it out!

5. Zizo Living | Woonaccessoires, Lifestyle en Stationairy. Op deze webshop kun je uren rondkijken en je kostelijk vermaken! Maar pas op, want voordat je het weet ligt je winkelmandje vol…

MEER LEZEN

Benieuwd naar onze leukste webshops van vorige week? Check de round-up hier!

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste webshops van week 44
Sluiten