Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 19 jun 2015

5x de leukste webshops van de week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Check ook nog even de leukste webshops van vorige week.

1. Rauwdouwers | Caroline, Frenken en Katja zijn de dames achter Rauwdouwers. Zij beseften dat zij met zoveel vragen zaten over moestuinieren en dat zij lang niet de enige waren met die vragen. Daarom bedachten zij Rauwdouwers, handige moestuin startpakketten, die je maandelijks bezorgd krijgt met een duidelijke uitleg, leuke weetjes en lekkere recepten. Een super leuk concept als je het ons – moestuin dummies – vraagt!

2. FUUSO | Dit is de winkel van twee jongens. Zij verzamelen vintage meubels uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Vervolgens verkopen zij het als original of geven het eerst een FUUSO touch: een kleine opfrisbeurt. Hun motto? Back to the furniture!

3. Flux Vintage | Voor vintage design uit Europa ben je bij deze webshop aan het juiste adres. Zie je iets moois op de website? Dan kun je de winkel eigenaar contacten en een afspraak maken bij de showroom.

4. Opeenstokje.com | Nu zou je dus verwachten dat hier allemaal gekke dingen te koop zijn, want: alle gekheid op een stokje. Maar dat is dus niet helemaal waar. Je vindt hier vooral originele kaarten en posters, fijne washi tape en mokken met vrolijke grafische ontwerpen. Een onwijs leuke mix van producten die je nergens anders tegenkomt.

5. Ztijl | Een knipoog naar de Nederlandse kunststroming uit de jaren ’30, de Stijl. De Z van Ztijl verwijst naar de zigzag-stoel van Gerrit Rietveld, één van de bekendste ontwerpers uit de Stijl. Je raadt het al, in deze webshop vind je oude klassieke designs!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van de week
Sluiten