Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 17 jul 2015

5x de leukste webshops van de week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Check ook nog even de leukste webshops van vorige week.

1. Mr. Frisko | De webshop van Hanne en Vincent is ontstaan uit een grote passie voor vintage design uit de jaren ’50 en ’60. Die passie liep zelfs zo uit de hand dat hun eigen huis te klein werd voor de verzameling meubels. Dan maar verkopen dus! Je vindt hier de leukste items uit de mid-century.

2. Home @ Home | Home @ Home is een plek om inspiratie op te doen èn te shoppen. Je vindt hier unieke items in verschillende stijlen. Denk aan mooie plaids, spiegels en andere accessoires, maar ook lampen en meubels – klein en groot, stoer en modern.

3. First World Problem Store | Niet helemaal een webshop die in het Roomed-rijtje past, maar we wilden ‘m je toch even meegeven. Het Aids Fonds heeft een winkel geopend met medicijnen tegen first world problems (zoals het zien van Unicorns bijvoorbeeld). Op die manier wil de organisatie ervoor zorgen dat iedereen op de wereld een medicijn tegen HIV kan krijgen. De winkel is momenteel ook als pop-up te bezoeken in Amsterdam.

4. Tussenin | Een webshop voor midcentury vintage design en brocante meubels. Naast de verkoop doen de winkeleigenaars ook aan inkoop. Je kunt op afspraak een kijkje nemen in de showroom, maar online bestellen kan ook – wereldwijd.

5. Culture Nordic | Een buitenlandse webshop, die wel naar Nederland verstuurt gelukkig. Deze Deense winkel verkoopt unieke Scandinavische items, leuke cadeaus en mooie prints van minder bekende designers. Hier wil je absoluut direct alles kopen!

Volgende week zoeken we weer vijf leuke webshops voor je uit. Voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van de week
Sluiten