Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 10 jul 2015

5x de leukste webshops van de week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Check ook nog even de leukste webshops van vorige week.

1. Mo-Ca | In deze shop vind je te gekke canvas doeken, die je als decoratie aan de muur kunt hangen. Denk aan fijne stoffen met leuke prints, zoals een ananas. Maar Mo-Ca staat voor ‘more than canvas’ en je kunt hier dan ook nog andere woonaccessoires kopen. Bijvoorbeeld zeepjes, kaarsen in weckpotten en grote houten knijpers.

2. Atelier INDUS3 | Als je gek bent op industriële meubels, lampen en vintage accessoires, dan wil je deze winkel direct leegkopen. De eigenaars struinen regelmatig antiekmarkten af in België, Duitsland en Frankrijk om de meest gave industriële, vintage items te verzamelen.

3. La Fabrika | Een Belgische winkel met een vestiging in Brussel, maar gelukkig ook gewoon online zodat wij in Nederland ook gemakkelijk vanuit huis kunnen shoppen. La Fabrika heeft een uitgebreid assortiment woonproducten van bekende (veelal Scandinavische) merken.

4. LEV lifestyle | Een webshop vol vintage design voornamelijk uit de jaren ’50, ’60 en ’70. De meubels en woonitems kunnen uit verschillende Europese landen komen. Denk aan Scandinavische landen, maar ook aan Italië of ons eigen landje!

5. Njummel | Een mini shop met producten die gemaakt zijn met liefde voor de natuur. Daar houden wij nou van! Je vindt hier fijne hammam doeken, mooie notebooks en kleine accessoires.

Volgende week vrijdag zetten we weer vijf webshops op een rijtje. Voor nu: veel shop-plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van de week
Sluiten