Maartje Wieling
Maartje Wieling Finds 21 jul 2017

5x de leukste webshops van de week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar de favorieten van vorige week? Check ze hier.

1. Lamptwist | In deze webshop wordt uitsluitend designverlichting met een verhaal verkocht. Wij kijken onze ogen uit! Je vindt in deze webshops trouwens niet alleen bekende merken, ook nieuwe opkomende designers bieden hun collecties en modellen aan. Super tof!

2. Sterrenhoudt | De winkel van Judith maakt hebberig! Je vindt hier unieke producten van Nederlandse merken, die je niet snel ergens anders zult vinden. Zoals doeken en plaids van Tama Towels, posters van Creative Soul en handgemaakte unieke letterlampen van BunDesign.

3. Kinderwonderland | Is er bij jou thuis een kleine op komst of zoek je nog een cadeautje voor een kleine dreumes? En vind je het altijd een beetje lastig om in te schatten wat je nou aan iemand van twee jaar kan geven? Deze webshop sorteert alle items keurig op leeftijd. Ideaal! Ook voor de inrichting van de kinderkamer kun je hier je slag slaan.

4. NOVAC Vintage | Meubelmaker Richard kocht een oude kaasfabriek in Steenwijk. Hier begon hij met verzamelen van oude meubelstukken, maar zijn verzameling werd zo groot dat hij het wel moest verkopen. Zo ontstond de webshop NOVAC Vintage, een showroom en shop voor vintage design.

5. Lichtkunde | Zoek je verlichting? Dan ben je bij Lichtkunde wel aan het juiste adres. Van binnenverlichting tot buitenlampen, industrieel en modern; de shop staat er vol mee!

Happy shopping!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van de week
Sluiten