Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 26 jun 2015

5x de leukste webshops van de week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Check ook nog even de leukste webshops van vorige week.

1. ByKimShop | Kim had altijd al een passie voor interieur en de behoefte om anderen te inspireren en blij te maken met mooie dingen. Met haar webshop voorziet ze duidelijk in die behoefte! Je vindt hier fijne woonaccessoires met een Scandinavisch tintje, grafische items gecombineerd met handgemaakte producten. Een leuk adresje!

2. Judith Wolberink Gallery | In de gallery van Judith Wolberink staat een unieke verzameling vintage design en kunst. De meeste meubels en lampen komen uit de mid-century en dan voornamelijk uit Italië. Zie je iets moois? Dan kun je contact opnemen met Judith. De gallery verstuurd wereldwijd alle producten, maar als je eerst even wilt langskomen dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

3. TheLetterfaktory | Letters, letters en nog meer letters.. Decoreren met het alfabet blijft leuk en is een simpele manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. In deze shop kun je alle soorten en maten bestellen!

4. Vonvintage | Een webshop waar je industriële meubels en vintage design uit je twintigste eeuw kunt kopen. De meubels hebben door de jaren heen uiteraard wat gebruikssporen gekregen, maar dat maakt het nou juist zo’n uniek item! Wekelijks wordt de collectie aangevuld met nieuwe (oude) producten.

5. Espoo | Een Belgische webshop met Scandinavische producten voor in huis, die tevens een offline showroom heeft in Antwerpen. Je vindt hier naast de bekende Scandinavische merken ook minder bekende producten, zoals de Spikkel – één van onze tuesday treasures.

Veel shop-plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van de week
Sluiten