Renée Leeuw
Renée Leeuw Spots 8 okt 2015

5x de favoriete beauty hotspots van Brainy Days’ Vera

Hoi ik ben Vera, creative founder van Brainy Days, een online conceptstore. Als stadse avonturier ben ik continu op zoek naar onontdekte hotspots, parels van producten en een schatkist aan designers. Deze ontdekkingen deel ik maar al te graag met je! Naast de online store vol verrassende producten heeft Brainy Days een showroom in Amsterdam Oud West, waar je op vaste dagen kan komen shoppen (do avond, vrijdag en zaterdag). Naast de showroom dient de ruimte als concept atelier: een multifunctionele creatieve ruimte waar op freelance basis concepten ‘gemaakt’ worden voor uiteenlopende merken en opdrachtgevers. De ruimte is een blank canvas waar allerlei creatieve samenwerkingen mogelijk zijn!

In ons hectische stadse leventje is het soms goed om even me-time te nemen. Ik plan zo af en toe een middag vrij waarin ik een aantal behandelingen achter elkaar plan en tussendoor een gezonde lunch eet bij mijn favoriete healthy spots. Ik laat mezelf bijvoorbeeld eerst een nieuwe coupe aanmeten en neem daarna een relaxte massage zodat ik weer helemaal zen thuis kom en er weer tegenaan kan. Als Brabander duurde het even voordat ik mijn perfecte beauty hotspots in Amsterdam bij elkaar had gevonden. Een aantal keer ben ik in handen gekomen van ‘verkeerde professionals’ met als gevolg een te kort geknipte coupe of te dun geëpileerde wenkbrauwen. Momenteel heb ik alleen mijn tandarts nog in Brabant, maar verder is mijn Amsterdamse beauty team compleet! In dit blog vertel ik je over mijn favoriete beauty adresjes.

1. Het mAssagehuys

Bij Het Massagehuys kun je terecht voor verschillende Oosterse massages. Zo staan er diverse soorten massages op het menu, zoals de Every Day energy, een oppepper die scherp en alert maakt. Bij elke massage hoort een bijpassende olie. Bij deze massage wordt de homemade Fresh Mint Oil gebruikt, die er voor zorgt dat je vol energie weer naar buiten loopt. Naast het uitgebreide keuzemenu is de sfeer relaxed en laagdrempelig. Tip: geef een vriend of vriendin eens een massage cadeaubon. Hij of zij zal je dankbaar zijn voor zo’n fijn relaxmoment.

2. Salad & the city

Het is soms verleidelijk om na een drukke dag een pizza te halen of een ongezonde hap te eten. Gelukkig zit er nu een veel gezonder alternatief bij ons om de hoek: Salad & the City! Ideaal om tijdens hectische werkdagen toch lekker en gezond te eten. Mijn favoriete salades zijn: avocadosaldade met oude kaaskoekjes en geitenkaassalade met rode biet.

3. Koep

Hoera! Sinds een jaar heb ik mijn vaste kappers adres gevonden, namelijk Koep! Creative owner Andrea kan zich als geen ander goed in jou verplaatsen en kiest samen een kleur en coupe die bij jou past. Met hart en ziel en oog voor detail knipt en kleurt ze je. Ook het interieur en de sfeer voelen heerlijk relaxed aan. Geen kippenhok aan mensen, maar alle aandacht voor jou met een goede bak koffie en relaxte muziek op de achtergrond. En oja, Andrea verkoopt ook de fijne producten van het merk EVO. Mijn favoriete haarproducten zijn de Haze styling powder en Mister fantastic texture spray deze zorgen in no time voor big hair.

4. Skincare Jordaaan

Mijn adresje voor de perfecte wenkbrauwen heb ik ook gevonden! Naomi van Skincare Jordaan weet precies de juiste vorm in jouw wenkbrauwen te shapen. Naast epileren verft ze in uiterste precisie en in de perfecte kleur. Heerlijk om vijf weken geen wenkbrauw potlood meer te hoeven aanraken maar met perfect gestylede wenkbrauwen je bed uit te stappen. Naast een wenkbrauw touch up neem ik er ook altijd een gezichtsbehandeling.

5. Coffee & Juices

Net wakker? Begin de dag gezond! Elke dag komen er verse groenten en fruit binnen bij Coffee & juices om de lekkerste sapjes en smoothies van te maken. Op weg naar Brainy Days fiets ik langs Coffee & Juices en haal ik vaak een to go juice. Mijn favoriete sapjes zijn: Appel, wortel, gember en Rode biet. Ook voor een gezond ontbijtje met een goede koffie ben je hier aan het juiste adres.

Vond je dit artikel leuk? Vera deelde vorige week nog haar favoriete herfstige hotspots van Amsterdam!

Explore with Brainy Days via Facebook en Instagram.

Reageer op artikel:
5x de favoriete beauty hotspots van Brainy Days’ Vera
Sluiten