Diy 23 dec 2014 Renée Leeuw

5x creatieve manieren om je kerstcadeautjes uit te stallen

Ach, wat kunnen we toch ontzettend blij worden van al die pakjes onder de kerstboom. Maar wat nou als je geen kerstboom hebt en wel een heleboel cadeautjes? Of, wat als je kerstboom eigenlijk simpelweg te klein is voor al die cadeaus?

Dan zijn er nog veel creatievere manieren om je kerstcadeautjes uit te stallen. Wij zetten een aantal leuke ideeën op een rijtje. Maar voordat je de cadeautjes uitstalt, moet je ze eerst even inpakken en dat doe je bijvoorbeeld zo.

roomed-kerstcadeaus-inspiratie-11
roomed-kerstcadeaus-inspiratie-2

Onder de boom? Welnee, cadeautjes zíjn de boom
Begin met de grote cadeaus en stapel deze toelopend op elkaar als een kerstboom. Bijkomstig voordeel: het opruimen van de kerstboom ging nog nooit zo snel.

roomed-kerstcadeaus-inspiratie-4
Bron: Jade Oak

Cadeaupiramide tegen de wand
Heb je net even niet genoeg cadeaus voor een hele boom? Maak dan gewoon een piramide tegen de wand. Sterretje erboven en je hebt een platte cadeauboom mèt piek!

roomed-kerstcadeaus-inspiratie

Zwevende cadeaupiramide
Heb jij nieuwsgierige kleine kinderen rondlopen in huis? Stal je cadeautjes uit als een zwevende piramide, waar de kids net niet bij kunnen. Een beetje gemeen, maar het lange wachten, maakt het alleen maar leuker plus: geduld is een schone zaak.

roomed-kerstcadeaus-inspiratie-3
Bron: Coupons

Wat dacht je van een gezellige cadeau-sneeuwman?
Alles wat je nodig hebt is wit cadeaupapier, oranje papier voor de wortelneus en zwart papier voor de knoopjes en de oogjes.

roomed-kerstcadeaus-inspiratie-5

Cadeautjes zoeken
Nee, met kerst ga je niet op zoek naar eieren. In plaats van de paashaas komt de kerstman met cadeautjes aan en wist je dat de kerstman zijn pakjes heel goed kan verstoppen? Ga lekker de buitenlucht in of verstop de cadeautjes in huis.

Reageer op artikel:
5x creatieve manieren om je kerstcadeautjes uit te stallen
Sluiten