admin
admin Interieur 1 mrt 2014

5x alternatieven voor een doorsnee kookeiland

Eigenlijk kan een open keuken niet zonder: een kookeiland. Ben jij van plan er een aan te schaffen of kan jouw oude vernieuwing gebruiken? Ga eens voor wat anders en laat je inspireren door deze vijf alternatieven op het schoolvoorbeeld.

1. Industriële look met hout
Hout is een fantastisch materiaal voor je interieur. Misschien denk je in eerste instantie dat het niet in de keuken thuishoort, maar dit ontwerp bewijst het tegendeel.

2. Een oversized gootsteen
Wij zien onszelf hier wel groenten in wassen. Een extra grote marmeren gootsteen is niet alleen handig, maar ziet er ook gaaf uit.

Bron: Bhg

3. Stenen
Het ligt voor de hand om een muur te metselen met stenen, maar je kunt er ook een kookeiland van maken. Kies een tof werkblad en je hebt een uniek item in huis, dat je zelf hebt gemaakt.

4. L-vormige verhoging
Dit is wellicht een leuke tip als je al een kookeiland hebt, maar wel iets nieuws wilt. Breid ‘m uit met deze verhoging in een l-vorm. Een handige manier om zitruimte te creëeren in een kleine ruimte. Kunnen je vrienden aan je barretje toekijken hoe jij jezelf in het zweet werkt.

5. Een kast of dressoir
Met een nieuw blad heb je een vintage kast of dressoir binnen no-time omgetoverd tot kookeiland.

Bron: Digs digs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x alternatieven voor een doorsnee kookeiland
Sluiten