Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 6 jun 2021

5 vragen aan… Melanie over haar naturel inrichting

In de rubriek ‘5 vragen aan’ stellen we (hoe raad je het) vijf vragen aan mensen met een fantastisch interieur. Elke week vijf dezelfde vragen, maar met totaal verschillende antwoorden. En dat is precies waarom we dit zo leuk vinden. Vandaag kijken we binnen bij Melanie over haar naturel inrichting.

Op Puurinpastel deelt Melanie haar interieur. Daarnaast heeft ze haar eigen interieur webshop: Puurinpastel.nl

5 vragen aan… Melanie over haar naturel inrichting

Als je jouw interieurstijl in één woord zou moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn? (en waarom?)

Ik zou mijn interieurstijl omschrijven als “Naturel”. De zachte kleuren van de natuur spreken mij ontzettend aan. Dat vind ik in schelpen en wrakhout maar ook bijvoorbeeld in riet en grassen, wat ik dan graag combineer met veel wit.

Ik kom dan ook bijna nooit met lege handen thuis na een wandeling in het bos, op het strand of bij ons achter op de dijk. Veel kussens, dekens en plaids in deze tinten zijn voor mij ook een must.

Wat zijn jouw ‘go to’ adressen waar je altijd slaagt?

Ik ga af en toe naar winkels als de Kwantum en Xenos, vooral voor de grotere meubels en lampen. Ik haal het grootste deel uit de collectie van onze eigen shop. Kussens, plaids, windlichten, plantzakken, roomspray, badkamerproducten en spullen voor mijn washok. Omdat wij deze zelf ontwerpen is het helemaal mijn smaak en past het erg goed bij mijn interieur.

Je moet kiezen: wat is jouw favoriete item in huis, en waarom dat item? Welk verhaal kleeft er aan dat item?

Mijn eettafel. Deze is gemaakt door mijn vader. Het hout waar deze tafel van gemaakt is mochten wij destijds meenemen van de set van een Nederlandse politieserie. Wij hebben met elkaar al heel veel gezellige uren aan deze tafel doorgebracht.

Heb je wel eens iets aan jouw naturel inrichting aangepast wat totaal níét in de smaak viel? En hoe heb je dat opgelost?

Toen wij hier kwamen wonen hebben wij de vloer in een mooie tint grijs geschilderd. Al snel vond ik het te donker. Jaren heb ik er met lichte ergernis naar gekeken.

Een maand geleden heb ik het opgelost: ik heb mijn moeder gevraagd en samen hebben wij de hele vloer in een paar uur helemaal wit geschilderd. Dat had ik echt veel eerder moeten doen

Welke interieurtip kunnen de Roomed-lezers van jou leren?

Omarm de kenmerken van je huis en benadruk deze. Dat maakt je huis juist bijzonder. ❤️

Laat je inspireren door dit appartement vol natuurlijke kleuren en materialen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 vragen aan… Melanie over haar naturel inrichting
Sluiten