Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 22 mrt 2021

5 vragen aan… Margot over haar interieur met verschillende stijlen

In de rubriek ‘5 vragen aan’ stellen we (hoe raad je het) vijf vragen mensen met een fantastisch interieur. Elke week vijf dezelfde vragen, maar met totaal verschillende antwoorden. En dat is precies waarom we dit zo leuk vinden. Vandaag stellen we de vijf vragen aan Margot Winters.

Margot heeft haar eigen Instagram account: huisje_33. Ze inspireerde ons met haar stijl en stellen aan haar 5 vragen.

Margot over haar interieur accessoires en verschillende stijlen

Als je jouw interieurstijl in één woord zou moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn? (en waarom?)

Één woord is voor mij een moeilijke opgave, haha. Ik heb voor mijn gevoel namelijk 1001 verschillende stijlen door elkaar. Overdrijven is ook een vak van mij 😉

Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven zou ik zeggen: IndustrialBoChic waar Bo staat voor Bohemian. ‘Industrieel’ vanwege de zwarte grote items zoals de stalen vakkenkast en de eettafel, ook de poten van de stoelen zijn van staal.

‘Bohemian’ vanwege de rieten manden en rotan lamp, maar natuurlijk ook door de terracotta kleur op de muur en in de kussens. En last but not least ‘Chic’ omdat we overal wel gouden interieur accessoires hebben.

Wat zijn jou ‘go to’ adressen waar je altijd slaagt?

Toen we overal nog zonder afspraak naar binnen mochten lopen kwam ik iedere week bij de action en “nee” ik kwam nooit met lege handen thuis.

Bij de Karwei hebben ze vaak leuke interieur accessoires en het is maar goed dat er geen Xenos bij mij in de buurt zit, anders kwam ik daar iedere dag!

Je moet kiezen: wat zijn jouw favoriete interieur accessoires in huis, en waarom? Welk verhaal kleeft er aan?

Ik heb niet echt een item waar een geschiedenis aan vast kleeft. Wel heb ik laatst een super leuke bloempot bij de Intratuin gekocht met een gezicht erop, deze accessoire is op dit moment mijn favoriet.

Hebben: dit zijn de leukste upgrades van jouw standaard bloempot


Maar dit wisselt bij mij veel. Zo heb ik laatst een glazen bijzettafel van mijn ouders gekregen die bij hun niet meer paste. Ik heb het frame goud gespoten en bij mij staat hij fantastisch!

Heb je wel eens iets aan jouw interieur aangepast wat totaal níét in de smaak viel? En hoe heb je dat opgelost?

Nee ik heb nog nooit iets aangepast in mijn interieur wat niet in de smaak viel, ik vind dat ik best goed meubels, kleuren en interieur accessoires kan combineren met elkaar.

Ik ben dan ook erg blij met mijn man die me helemaal mijn gang laat gaan en me ook nog helpt wat betreft interieur. Hij heeft namelijk een aantal maanden geleden zonder blikken of blozen onze muren in de woonkamer roze en terra geverfd.

5 tips voor het combineren van stijlen (als je partner en jij een andere smaak hebben)

Welke interieurtip kunnen de Roomed-lezers van jou leren?

Als je gaat shoppen voor je nieuwe huis zorg dan dat je van te voren al precies uitgemeten hebt hoe groot de ruimte maximaal is voor bepaalde items zoals een eettafel of bank. Neem dan een rolmaat en plattegrond van je huis mee.

Wij hebben ooit de fout gemaakt een bank te kopen terwijl dat hij uiteindelijk te groot bleek te zijn voor ons toenmalige huis. Nu past hij perfect in dit huis, maar ja dat was pas enkele jaren later natuurlijk.

Van A tot Z een nieuw huis: populaire interieurstijlen en woontrends

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Margot Winters

Reageer op artikel:
5 vragen aan… Margot over haar interieur met verschillende stijlen
Sluiten