Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 28 feb 2021

5 vragen aan… interieurblogger Jill Wolter over haar interieur met veel goud

In de rubriek ‘5 vragen aan’ stellen we (hoe raad je het) vijf vragen mensen met een fantastisch interieur. Elke week vijf dezelfde vragen, maar met totaal verschillende antwoorden. En dat is precies waarom we dit zo leuk vinden. Vandaag kijken we binnen in het interieur van Jill Wolter met veel goud.

Jill Wolter heeft een instagram account ‘Een vleugje goud. Ze ontwerpt haar eigen croco borden en leren borden en is dus gek op een vleugje goud. Wij kijken bij haar naar binnen.

5 vragen aan interieurblogger Jill Wolter

Als je jouw interieurstijl in één woord zou moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?

Stijlvol. De basis is rustig, alle muren hebben dezelfde kleur in huis. De muur in het goud met het tv-meubel dat dwars door de trap heen loopt, moest ‘de eyecatcher‘ in huis worden. Zwart, bruin en beige tinten met her en der wat accessoires met een glansje.

Wat zijn jou ‘go to’ adressen waar je altijd slaagt?

Ik shop her en der en wissel nogal snel in huis. De accessoires die we 1,5 jaar geleden kochten, zie je amper meer terug. De meeste schilden heb ik zelf over laten komen vanuit Zuid-Afrika.

Ik shop graag via verschillende Instagram accounts. Zo heb ik kussens van ‘t Heerenhuys en onder andere van Synem. Een woonwinkel waar ik uren rond kan kijken is toch echt wel met stip op 1 Snuf en Shoe in Schaijk. Daar lieten we het schilderij achter de bank maken en kochten we de eettafel.

Je moet kiezen: wat is jouw favoriete item in huis, en waarom dat item?

Dat is absoluut het grote ronde schild op het dressoir uit Zuid-Afrika. Echt een statement stuk. Groot, bijzonder en met de hand gemaakt. Ik ben er gek op.

Heb je wel eens iets aan jouw interieur aangepast wat totaal níét in de smaak viel? En hoe heb je dat opgelost?

Het kopen van een tulpenvaas. Een no-go voor mijn vriend. Hij vond hem afschuwelijk. Eerder kocht ik nog wel eens accessoires bij bekende ketens (Xenos, Kwantum, Action). Ik geef nu liever wat meer geld uit aan een bijzonder stuk wat je minder snel ziet.

Welke interieurtip kunnen de Roomed-lezers van jou leren?

Kies een basistint voor je huis en geef kleur door een paar muren een special effect te geven met structuur behang. Wanneer je de basis rustig houdt, kun je alles toevoegen aan je woning.

Ga voor grote accessoires en geef liever iets meer uit aan een bijzonder stuk. Er zijn prachtige webshops en kleine ondernemingen met bijzondere producten. Alle schelpenkettingen in huis kunnen overal neergezet worden.

Blijf bij je eigen stijl. Ik haal inspiratie uit foto’s van Instagram en Pinterest. Een klein detail uit een foto zet mij vaak aan het denken.

Zo voorkom je clichés bij het toevoegen van quotes aan je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Jill Wolter

Reageer op artikel:
5 vragen aan… interieurblogger Jill Wolter over haar interieur met veel goud
Sluiten